Jeg vil selvsagt, som de fleste andre som driver for seg sjøl, at mine kunder skal oppfatte meg som profesjonell. Allerede der møter jeg et problem; jeg har jo absolutt ikke et klassisk profesjonelt uttrykk. Jeg er ikke den dama det oser dyre buksedresser, akademia og frisørtime hver sjette uke av. Jeg beundrer den type powerwomen massivt, og jeg henter masse inspirasjon i dem! Men jeg er jo ikke sånn.

Jeg farger håret rosa på badet mitt hjemme, jeg har en bachelor men har strengt talt lært mest fra tutorials på YouTube og jeg møter opp på shoot i turbukse og gummistøvler så jeg har muligheten til å kravle i gjørma for å finne den beste vinkelen. Dette er også nesten nødt til å skinne gjennom på de digitale plattformene mine, slik at kunder som booker meg ikke forventer noe helt annet enn det de får. Et godt samarbeid er viktig for en vellykket fotografering, og jeg vil gi mine potensielle kunder best mulig forutsetninger for å vurdere hvorvidt jeg er en match for dem eller ikke. Derfor ble jeg nødt til å lande på en vibe som både føles representativ for jobben jeg gjør, men som også føles som meg.

Jeg er lidenskapelig opptatt av å gjøre en god jobb og levere et så godt produkt som overhode mulig, og det gjør jeg best når jeg slipper å gå inn i en rolle jeg ikke passer inn i. På samme måte gjør du deg best foran kameraet når du er deg! På den måten kan vi hente ut det beste ved den du er, og bildene blir langt mer autentiske og forteller mye mer.

Etter en del knoting er endelig nettsiden klar til publisering! Oppdager du noen feil eller mangler ved den eller har noen tanker rundt den du vil dele, så send meg veldig gjerne en melding!

Julia Friberg, Friberg Foto